Absolventi

Obrázek kontaktu
Střihač



Další údaje

Vzdělání

1993 – 1997 absolvent Střední podnikatelské školy ve Zlíně

1997 – 1999 absolvent Vyšší odborné školy filmové v Písku

2000 – 2002 student filmové vědy na Filosofické fakultě Univerzity Karlovy

2002 – 2007 absolvent pražské FAMU, katedra střihové skladby

 

Ocenění

2005 Cena MAXIM FAMUFEST 2005 za střih filmů Nejlepší je pěnivá a Svatyně

2010 Film Graffitiger nominován na Oscara za nejlepší krátkometrážní film

2013 Nominace na cenu Český lev za nejlepší střih k filmu Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka

2020 Nominace na cenu Český lev za nejlepší střih k filmu Vlastníci

 

Filmografie

František je děvkař, komedie 2008

Zoufalci, drama/komedie 2009

Okresní přebor, TV seriál 2009

Graffitiger, animovaný film 2010

Lóve, romantický/akční 2011

Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka, komedie 2012

Občan K, dokumentární film 2012

Čtvrtá hvězda, TV seriál 2013

This way, hudební dokument 2018

Zkáza Dejvického divadla, TV seriál 2019

Vlastníci, komedie/drama 2019